17 Kasım 2023 - Cuma

Aksa Tufanı'nın Beklenmeyen İki Etkisi

Aksa Tufanına Dair iki Tespit

Yazar - Ahmet Hakan Çakıcı
Okuma Süresi: 9 dk.
Ahmet Hakan Çakıcı

Ahmet Hakan Çakıcı

-
Takip EtGoogle News

Siz De Gördünüz mü?

Aksa Tufanı'nın Beklenmeyen İki Etkisi

Siz De Gördünüz mü?
Aksa Tufanına Dair 2 Tespit

1- Hamas ve İsrail’in destekçilerine dikkat ettiniz mi?

İsrail Taraftarları:

Zengin KUZEY devletlerinin Hükümetleri

(Amerikan, Alman, Fransız, İngiliz, İtalyan, Avustralya vs. Hükumetleri)

BBC

Reuters Haber ajansı

FOX TV
Deutsche Welle

Dolayısı ile bunların sahibi olan Rockefeller, Rothschild gibi Yahudi kökenli büyük sermaye aileler
Jürgen Habermas
Noah Y. Harari
Bill Gates
Klaus Schwab
Mark Zuckerberg
Jeff Bezos
Dolayısı ile Microsoft, Youtube, Facebook, Instagram, Twitter (X)
Hollywood

Şerh düşülmesi gerekenler var bir de,
cibilliyetleri uymayıp konjonktür gereği ateşli İsrail destekçisi olanlar,
Ukrayna’daki savaş nedeniyle Ukrayna Hükumeti,
Ermenistan’daki savaş nedeniyle Azerbaycan Hükumeti gibi.

Bir de El Mecburlar var:

Büyük sermeyenin borçlandırarak ya da sömürge valisi atayarak ESİR aldığı ‘hiçbir eylemde bulunmadan konuşmaya’ya da‘Susmaya’ mahkûm edilmiş 3. dünya Hükumetleri (Araplar, Türki Cumhuriyetler ve Türkiye Hükumetleri gibi)

Hamas Taraftarları
 

Fakir GÜNEY Devletlerinin Halkları

Zengin KUZEY Devletlerinin Halkları

Amerikan halkı

İngiliz halkı

Alman Halkı

İspanyol Halkı

İrlanda Halkı

Hizbullah

Yemen

İran

Afganistan

Güney Amerika Hükumetleri

Güney Amerika Halkları

Türk Halkı

Arap Halkı

Kürt Halkı

Fars Halkı

...

Yani süper ZENGİNLER ve onların esiri Hükumetlere karşılık halklar, fakirler ve fakir devletler.


Dikkat ediyor musunuz bu kamplaşma hemen hemen aynıyla,


- Pandemi döneminin yasaklamalarını dayatanlar ile bunlara maruz kalanlar arasındaki kamplaşmaya benziyor. O zamanda ilk gruptakiler 2. Gruptakilere yasaklar, baskılar, sınırlamalar, yaptırımlar getiriyorlardı.


2. Listedekiler, 1. Listedekilerin ardı arkası gelmeyen yalana ve manipülasyona dayalı haberlerle toplumun bilincini TEK taraflı yıkamalarınasansüre, aşağılamalara, sosyal medya yasaklamalarına, hesap kilitlemelerine/askıya almalarına/kapatmalarına rağmen direnmeye, gerçeklerin EGEMENLERCE yeniden kurgulanmasına engel olmaya çalışıyorlardı.

- Aşı dayatmalarında da taraflar hemen hemen aynı idi. Sadece şimdi DSÖ ve Hekimler birliği geri çekilmiş durumda. Ölüleri de Bakanlar değil spikerler sayıyor. Ama Harariyine sahnede.

- Şu an ‘Suni Etin’ gerçek etten daha faydalı olduğu meselesini de ineklerin gazlarının araba egzozlarından daha zararlı olduğu meselesini de dayatanlar 1. Listedekilerken,bunlardan şüphe duyanlar da 2. Listedekiler.

- İklim krizi dayatması ile toplumlara yaptırımlar dayatanlar da1. Liste, tüm dünyada bunlara maruz kalacak olan, bunlardan etkilenecek olan ve bunlara direnmeye çalışanlar da 2. Liste.

- Dünya nüfusunun çok fazla olduğunu ve aşağı çekilmesini söyleyen, tüm nüfus planlamacı etkinliklerin, eşcinsel ideolojilerinve ahlaki zemini yok eden dayatmaların ardında olan da 1. Liste var. Bu dayatmalarla sayıları düşürülecek, yalnızlığa, parçalanmaya, sosyal hastalıklara, intihara ve bağımlılıklara itilecekler de 2. liste.

Yani görünen şu ki, Hamas ve İsrail arasındaki SAVAŞ zenginlik ve güçleri iyice şımarmış, hiç bir kural tanımayan, zalimlikleri ile insanlığın başına BELA olmuş HOMO DEUSLAR (Tanrı insanlar), süper zenginler, SEÇKİN yüce varlıklarla Batılı-Doğulu, Güneyli-Kuzeyli,Avrupalı, Asyalı, Amerikalı, Afrikalı serfler, emeği ile geçinmek zorunda olanlar, aşağı tabakalar, fakir halklar arasındaki bir savaşa doğru evriliyor.

Bu savaş, bugün Filistin’den büyük bir YANGIN koparmasa muhtemelen İKLİM meselesinde büyük bir yangına dönüşecektir.

2- Muhtemelen siz de farkındasınızdır,

ABD’sinden Almanya’sına İngiltere’sinden Kanada’sına birçok sömürgeci Batılı ülke, tüm güçleri ile İsrail’in yanında olacaklarını açıkladılar. Şimdiye kadar görülmemiş bir durum bu. Muhtemelen birendişeden kaynaklı gözü karalık, kararlılık ve zalimlikle İsrail’in saldırılarını hem teşvik ettiler, ediyorlar; hem de Batıyı, geri kalmış 3. Dünya ülkelerinden ayırdığı ve üstün kıldığı iddia edilen BATILI yüksek ideallerin tamamının çiğnenmesini ve yok sayılmasını görmezlikten geldiler, geliyorlar.

Kanaatimize göre, çok açık bir şekilde bu savaş, Batılı sömürgecilerin yani sadece İsrail’in değil ABD'nin,Fransa’nın, Almanya’nın, İngiltere’nin ve Küresel Baronların(Golyat’ın-Calut’un) aşağı sınıflardan birinin (Davut’un) kendilerine MEYDAN OKUDUĞUNU düşündükleri, onun kafasını ezmezlerse diğerlerinin de ayaklanacağı paniğine kapıldıkları bu nedenle tüm fakirlere, tüm kaybetmişlere, tüm sömürülenlere “Ya bize boyun eğeceksiniz ya da size kan kustururuz” mesajını vermeye çalıştıkları bir katliam gösterisine dönüşmüş durumda.

Yani mesaj, sadece Filistinlilere ya da Müslümanlara değil tüm alt sınıflara ve tutunamamışlara verilmeye çalışılan bir TEHDİT mesajı.

Sanırım bunun sebebi, eğer Filistinliler kazanırsa,Araplar ve diğer sömürgeleştirilmişlerardı ardınacesaretlenerek sömürgecileri başlarından tamamen DEF etmeve BAĞIMSIZ davranma cesaretini gösterme ihtimalinin onları dehşete düşürmesi. Tıpkı Fransa’nın yakın zamanda teker teker Afrika ülkelerinden def edilişi gibi.

Üstelik Batılı sömürgeci çetenin elebaşısıABD’nin tüm dünyayı karşılıksız dolar basarak soymasına karşı, kendi para birimleri ile alışveriş yapma, kendi sanal para platformlarını kurma kararı alan BRICS ülkelerine 7 ülkenin daha katılması, 40 civarında ülkenin daha ön görüşme talep etmiş olması; alt Asya ülkelerinin birliğe giderek kendi para birimlerine geçiş için hazırlık yapmaya başlamaları, 1990’lı yıllarda tüm dünya para hareketinin %60’larının yapıldığı, 2020’lere gelindiğinde %22’lere düştüğü ABD’yi gelecek konusunda çok endişelendiriyor.

Bu durum teslim olma çağrısı yapmış Japonya’ya sadece dünyanın geri kalanına Patronun kim olduğunu göstermek ve tehdit etmek için 1945’te iki atom bombası atmış olan ABD’yi, -özellikle Çin’e karşı- yeni bir GÖSTERİ ile dünyanın hafızasını tazelemek için harekete geçmeye zorluyor. Bunun için de Filistin, tüm güçsüzlüğü ile harika bir AV olarak önünde duruyor. 

Eğer Filistin ve HAMAS galip gelirse bir zincirleme reaksiyonla BATI ÇAĞI tahmin edilenden çok daha erken kapanır korkusu, bütün güçleri ile Filistin’e yüklenmelerinin ve ortaya çıkan vahşetin ana sebebi sanırım.

Pandemi sonrası medyanın, TV’lerin ve Sosyal mecranın, kitleleri etkileme gücünü hayli kaybetmiş olması ile farkındalığı artan alt sınıflar ile küresel egemenler arasındaki bu savaşta yenilmiş ülkelerin HALKLARININ yanında kendi devletleri ve hükumetleri yok. Küresel para babalarının valilerine dönüşmüş yerel yöneticiler, ağa babalarının SUS emri ile susmuş, olanı biteni“Aman bana bulaşmasınlar, Aman koltuğuma dokunmasınlar” duaları ile “emir almaya hazır bir uşak” edası ile karşıdan seyrediyorlar.

Son Söz:

El Kassam birlikleri bu işe girişirken amaçları bu muydu, bunu hesap edebilmişler miydi bilmiyorum ancak tüm fakirlere “Batılılarınonlara dayattığı” ideolojilerin köleleri avutmaya, oyalamaya, kandırmaya yarayan hikâyelerden ibaret olduğunu gösterdiler. “Eşitlik, adalet, özgürlük, insan hakları” gibi koca koca KUTSAL sloganların sadece EGEMENLERE hizmet eden masallar olduğunu fark ettirdiler.

Bizim gibiler için bunca uyuşukluğun, miskinliğin ve kendini kandırmanın içinde yeni bir silkinmenin, yeni bir şuurun, yeni bir başlangıcın fitilini ateşlediler. Unuttuğumuz, unutturulduğumuz, hafızamızı kaybettiğimiz, dostumuzu düşmanımızı karıştırdığımız sanal âlemde özellikle gençliğe gerçek dünyayıgösterdiler.

İzzetin, şerefin, onurun, haysiyetin, ADAM olmanın, fedakârlığın, şehadetin, hayatın ve ölümün nasıl bir şey olduğunun dersini,“hayatlarını ortaya koyarak” verdiler, veriyorlar.

Bunun bizim için de bir bedeli mutlaka olacaktır.
ÖZGÜRLÜĞÜN, sömürgecileri def etmenin bedelini ödemeye hazır mıyız? Göreceğiz.
Sanırım çok uzun sürmez.


Bizdeki hikmet buna yetti. Doğrusunu Aziz Allah (cc) bilir.



Ahmet Hakan Çakıcı
Cemaziyelevvel 1445, Alanya

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.